Fat Gripz – Det ultimata träningsredskapet för underarmar

Fat Gripz - Armbrytning

FAT GRIPZ

Fat Gripz – Ett av de enklaste och mest mångsidiga träningstillbehören för underarmsträning. Fat gripz är ett grövre gummihandtag av hög kvalitet som enkelt träs på dina hantlar eller skivstång för att få ett tjockare och mer utmanande grepp. De är dessutom perfekta att använda tillsammans med gummiband vid armbrytarbordet för att effektiv träna olika brytrörelser.
Ett av armbrytningens bästa träningstillbehör för att öka fingerstyrka, handledsstyrka och underarmsstyrka. De viktigaste komponenterna hos en armbrytare att ha bra med kraft i! Fat Gripz finns i två olika varianter, som Original i blå färg och dessutom en tjockare Extreme i färgen orange.

 

FAT GRIPZ ORIGINAL – BLÅ

Fat Gripz Original

Fat Gripz - Logo

FAT GRIPZ ORIGINAL

Ett av de enklaste och mest mångsidiga träningstillbehören för underarmsträning. Original varianten i blå färg mäter 2 ¼” i diameter vilket motsvarar cirka 5,7 centimeter. Detta är ett fantastiskt och prisvärt träningstillbehör!

Till butik

FAT GRIPZ EXTREME – ORANGE

Fat Gripz Extreme

Fat Gripz - Logo

FAT GRIPZ EXTREME

Extreme varianten har lite tjockare diameter än originalet och mäter 3″ i diameter det vill säga 7,6 centimeter. Extreme passar bättre för dig med lite större händer eller söker tuffare utmaningar än det original versionen kan ge.

Till butik

Fördelar att träna med Fat Gripz

  • STARKARE GREPP – Tjocklek stressar underarmarna betydligt mer än ett vanligt hantel- eller skivstångsgrepp därför kommer det garanterat hjälpa dig att utveckla markant mer underarmsstyrka, handledsstyrka och fingerstyrka.

 

  • KAN ANVÄNDAS TILL NÄSTAN ALLA ÖVNINGAR – Den smarta konstruktionen och utformningen skapar oändliga möjligheter och du kan därför enkelt attackera och utmana olika varianter av grepp träning. Använd därför Fat Gripz i alla dina övningar som inkluderar grepp så som t.ex. dragövningar och pressövningar.

 

  • SMIDIGT OCH LÄTT – Handtaget är lätt och tillverkat i ett slitstarkt material med lång hållbarhet. Det ska hålla i evighet vid normalt träningsanvändande. Konstruktionen är mycket smart och de kan med fördel enkelt tas med i träningsväskan till gymmet eller armbrytningsträningen. Materialet har dessutom hög friktion och bra strävhet vilket gör att ingen magnesium eller liquid grip behövs till dessa handtagen.

 

  • MINIMERA SKADERISKEN – En annan fördel med ett tjockare grepp är att vikten fördelas jämnare utöver handen vilket i sin tur minskar belastningen på lederna samtidigt som det stimulerar musklerna att arbeta mer. Tjockare grepp minimerar därför skaderisken på dina handleder, speciellt vid olika pressövningar, samtidigt som det hjälper dig att bygga muskler och styrka. Att det dessutom håller dig skadefri längre är ju bara positivt!

 

  • PRISVÄRT – Ett par äkta Fat Gripz är tillverkade i otroligt slitstarkt material som är framtaget för att tåla tuffa tag och klarat av otaliga hårda hållbarhetstester under framtagningen. Trots detta kostar dessa handtag inte mer än en burk proteinpulver men med den markanta skillnaden att de håller i princip en livstid till skillnad från en burk protein. Dessa handtagen är riktigt prisvärda! Köp inga billigare kopior som går sönder efter några pass, köp originalet!

 

Fat Gripz - Logo

Fat Gripz - Diameter