Utrustning Armbrytning

Utrustning och träningstillbehör för armbrytningsträning fokuserar mycket på handstyrka. Att kunna styra motståndarens hand betyder allt i armbrytning och handstyrka är därför högsta prioritet när det kommer till träning.
Armbrytningens bästa träningstillbehör ökar fingerstyrkan, handledsstyrkan och underarmsstyrkan. Nedan finner du en mängd med bra utrustning för att utvecka styrkan och komma frammåt i armbrytningsträningen.

 

FAT GRIPZ

Armbrytning | Fat Gripz

FAT GRIPZ ORIGINAL – BLÅ

Utrustning armbrytning - Fat Gripz Original

Utrustning armbrytning - Fat Gripz - Logo

FAT GRIPZ ORIGINAL

Ett av de enklaste och mest mångsidiga träningstillbehören för underarmsträning. Original varianten i blå färg mäter 2 ¼” i diameter vilket motsvarar cirka 5,7 centimeter. Detta är ett fantastiskt och prisvärt träningstillbehör!

Till butik
FAT GRIPZ EXTREME – ORANGE

Utrustning armbrytning - Fat Gripz Extreme

Utrustning armbrytning - Fat Gripz - Logo

FAT GRIPZ EXTREME

Extreme varianten har lite tjockare diameter än originalet och mäter 3″ i diameter det vill säga 7,6 centimeter. Extreme passar bättre för dig med lite större händer eller söker tuffare utmaningar än det original versionen kan ge.

Till butik

GLOBE GRIPZ

Armbrytning | Globe Gripz

GLOBE GRIPZ EARTH – 7cm

Utrustning armbrytning - Globe Gripz Earth

Utrustning armbrytning - Globe Gripz Logo

GLOBE GRIPZ BLUE

Ett mycket bra och mångsidigt träningstillbehören för underarmsträning, perfekt för dig som vill ha variation och olika typer av grepp i samband med din armbrytarträning. Original varianten i blå färg mäter 7 centimeter i diameter och passar perfekt för dig med normalstora händer.

Till butik
GLOBE GRIPZ VENUS – 6cm

Utrustning armbrytning - Globe Gripz Venus

Utrustning armbrytning - Globe Gripz Logo

GLOBE GRIPZ PINK

Den rosa varianten är lite mindre än originalet och mäter 6 centimeter i diameter. Den är framtagen att passa kvinnors händer lite bättre då kvinnor av naturen oftast har lite mindre händer än män. Globe Gripz Venus passar därför bättre för dig med lite mindre händer.

Till butik

GRIPPERS

Armbrytning | Captains of Crush

CAPTAINS OF CRUSH HAND GRIPPER

Utrustning armbrytning - Captains of Crush

Utrustning armbrytning - Rolling Thunder

Hand gripper

Ett riktigt bra redskap för att träna hand- och fingerstyrka. Captains of Crush har funnits på marknaden länge och de flesta har prövat den eller liknande någon gång. Ironmind har tillverkat riktiga kvalitets grippers i många olika belastningar för att tillgodose allas behov. En gripper är ett viktigt träningsredskap för en armbrytare och en stark hand är av hög prioritet i denna sport. Finns i 11 modeller från Guide/Nybörjare på 25kg ända upp till No.4 på hela 165kg!

Till butik
ZENITH FITNESS GRIPPER

Utrustning armbrytning - Zenith Gripper

Utrustning armbrytning - Rolling Thunder

Hand gripper

Ett riktigt bra redskap för att träna handens och fingrarnas uthållighet. Zenith är en relativt ny gripper framtagen av Ironmind för att tillgodose marknaden med en ergonomisk gripper för uthållighetsträning. En ergonomisk gripper minimerar risken för skador i handen och lämpar sig bättre till flera repetitioner. Finns i 5 modeller från Agility till No.3. Notera även att Zenith modellerna är lite lättare att sluta än Captains of Crush modellerna och skonsammare för handen.

Till butik

ROLLING THUNDER

Armbrytning | Rolling Thunder

ROLLING THUNDER HANDTAG

Utrustning armbrytning - Rolling Thunder Handtag

Utrustning armbrytning - Rolling Thunder

HANDTAG

Ett ”måste redskap” för dig som verkligen satsar på armbrytning. Rolling Thunder handtaget från Ironmind är ett viktigt träningsredskap som bör vara en del av varje armbrytares träningsutrustning. Det hjälper dig att utveckla maximal greppstyrka och handtaget kan användas till så mycket mer än det klassiska enarms marklyftet.

Till butik
ROLLING THUNDER SET

Utrustning armbrytning - Rolling THunder-set

Utrustning armbrytning - Rolling Thunder

KOMPLETT SET

Rolling Thunder komplett set är ett prispressat set där det ingår handtag, Loading Pin och Karbinhake. Fördelen med att köpa hela setet är att du då har allt som behövs och då kan utföra det klassiska och tuffa Rolling Thunder lyftet. Loading Pin tillsammans med karbinhaken kan även användas till andra typer av träningshandtag.

Till butik