Captains of Crush – Utmana dig själv med originalet bland greppträningsredskap.

Captains of Crush

[ezcol_1half]Captains of Crush – Är originalet bland träningsredskap för ett starkare grepp. Det är ett otroligt populärt träningsredskap som används flitigt för att mäta greppstyrka. Captains of Crush eller CoC som det även kallas är en så kallad gripper. Det betyder ett redskap med två handtag sammanlänkade med en fjäder med ett bestämt motstånd. CoC är numrerade och ju högre nummer ju svårare är den att sluta. [/ezcol_1half][ezcol_1half_end]Det går till så att man placerar den i sin öppna hand och därefter ska man enkelt förklarat klara av att sluta handen så att de båda handtagen möts och redskapet på så sätt sluts samman. Ett perfekt träningstillbehör för att utveckla sin hand och fingerstyrka som är viktigt för en armbrytare. Captains of Crush kommer att hjälpa dig att bli starkare i alla övningar där greppet är involverat. Köp ingen billig kopia utan köp Captains of Crush, originalet bland grippers! [/ezcol_1half_end]

 

[ezcol_1half]
CAPTAINS OF CRUSH HAND GRIPPER
[ezcol_2fifth]

Captains of Crush - Armbrytning

Rolling Thunder - Ironmind

[/ezcol_2fifth][ezcol_3fifth_end]

Hand gripper

Ett riktigt bra redskap för att träna hand- och fingerstyrka. Captains of Crush har funnits på marknaden länge och de flesta har prövat den eller liknande någon gång. Ironmind har tillverkat riktiga kvalitets grippers i många olika belastningar för att tillgodose allas behov. En gripper är ett viktigt träningsredskap för en armbrytare och en stark hand är av hög prioritet i denna sport. Finns i 11 modeller från Guide/Nybörjare på 25kg ända upp till No.4 på hela 165kg!

Till butik [/ezcol_3fifth_end]

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]
CAPTAINS OF CRUSH CADDY
[ezcol_2fifth]

Rolling Thunder - Ironmind

[/ezcol_2fifth][ezcol_3fifth_end]

CADDY

CoC Caddy från Ironmind är ett mycket smidigt tillbehör att införskaffa då du köpt på dig flera Grippers och behöver ordning på utrustningen. En Caddy är enkelt förklarat en snygg och enkel hållare för din grippers, där du enkelt kan förvara och organisera dem efter behov. Ett exempel är att placera dem efter motstånd och modell. Caddien passar till alla grippers från Ironmind och är ett bra sätt att hålla ordning när samlingen börjar växa sig stor.

Till butik [/ezcol_3fifth_end]

[/ezcol_1half_end]

 

Fördelar med Captains of Crush och grippers träning

[ezcol_3fifth]
  • EFFEKTIV GREPP TRÄNING – Captains of Crush är ett av de populäraste och mest använda greppträningsredskapen på marknaden. Grippers är otroligt viktiga träningsredskap som inte ska försummas i en armbrytares träningsprogram. Captains of Crush finns i många svårighetsgrader. Slutmålet för många, att klara och sluta No. 4, kräver otrolig greppstyrka, något som få i världen klarar av. En svensk profil som lyckats med det vid flertalet tillfällen är vår mest framgångsrika Strongman Magnus Samuelsson som även var en framgångsrik armbrytare.

 

  • SMIDIGT OCH LÄTT – En gripper är lätt och smidig och kan enkelt tas med till träningen. Är även ett uppskattat tillskott vid festligheter och umgänge då de flesta vet hur den fungerar och gärna vill passa på att mäta greppkrafterna. Den är heller inte svår att förvara då den tar väldigt liten plats.

 

  • HÖG KVALITET – All utrustning från Ironmind håller hög kvalitet och klarar tuffa tag. Som med så mycket annat finns det även billigare varianter och kopior ute på marknaden men tänk på att äkta Captains of Crush från Ironmind håller en livstid och bör vara förstahandsvalet bland alla seriösa tränande.

 

  • BÄTTRE GREPP IDAG – Captains of Crush är ett riktigt bra träningsredskap och vi anser att varje armbrytare bör ha ett gäng grippers till sin träning. Att träna med grippers är enkelt men samtidigt mycket utmanande. Jobba dig uppåt i svårighetsgrad och upplev snabba resultat. Pröva Captains of Crush och upplev skillnaden i grepp- och handstyrka!

 

  • VARIERA TRÄNINGEN – Alla kommer vi någon gång till en platå i vår träning och vår styrkeutveckling. Detta gäller självklart även en träningsform som denna. Att gång på gång inte lyckas sluta nytt person bästa Captains of Crush kan vara mycket frustrerande. Ett tips då är att ta hjälp antingen med sina andra hand eller trycka grippern mot något på kroppen t.ex. benet och på så sätt lyckas sluta den och därefter istället lägga allt fokus på att lyckas hålla den stängd så länge som möjligt. Ett tips som funkat bra för mig och som kan vara avgörande för att nå nästa nivå många gånger.
[/ezcol_3fifth][ezcol_2fifth_end]

Ironmind Logo - Armbrytning

Ironmind Captains of Crush - Bild

[/ezcol_2fifth_end]

Captains of Crush på Youtube

[ezcol_1half]

[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]

[/ezcol_1half_end]