Zenith Gripper – Ergonomiskt utformat greppträningsredskap för uthållighetsträning.

Zenith Gripper

[ezcol_1half]Zenith – Är en gripper utformad att vara skonsammare för handen och ämnad åt fler repetitioner än till exempel Captain of Crush som är mer fokuserad på få repetitioner. Det är ett populärt och effektivt träningsredskap för att öka grepp styrkan och uthålligheten. Zenith har en lite annorlunda utformning än Captains of Crush. Handtaget har en mer ergonomisk utformning med släta ytor och fjädrar med jämnare gång.[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]Zenith passar perfekt för mer uthållighetsträning för greppet och bör därför tränas med många repetitioner. Captains of Crush passar bäst att träna max styrkan med och Zenith passar bäst att träna max antal reps med. Ett perfekt träningstillbehör för att utveckla sin hand- och fingerstyrka samt uthållighet med. Något som är riktigt viktigt för en armbrytare. Kombinera gärna Zenith och Captains of Crush och få ut maximalt av din greppträning.[/ezcol_1half_end]

 

[ezcol_1half]
ZENITH FITNESS GRIPPER
[ezcol_2fifth]

Zenith Gripper - Armbrytning

Rolling Thunder - Ironmind

[/ezcol_2fifth][ezcol_3fifth_end]

Hand gripper

Ett riktigt bra redskap för att träna handens och fingrarnas uthållighet. Zenith är en relativt ny gripper framtagen av Ironmind för att tillgodose marknaden med en ergonomisk gripper för uthållighetsträning. En ergonomisk gripper minimerar risken för skador i handen och lämpar sig bättre till flera repetitioner. En gripper är ett viktigt träningsredskap för en armbrytare och en uthållig hand är av hög prioritet i denna sport. Finns i 5 modeller från Agility till No.3. Notera även att Zenith modellerna är lite lättare att sluta än Captains of Crush modellerna.

Till butik [/ezcol_3fifth_end]

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

 

Zenith Hand Gripper på Youtube

[/ezcol_1half_end]

Fördelar med Zenith och grippers träning

[ezcol_3fifth]
  • GREPP TRÄNING – Zenith grippers har snabbt blivit populära bland greppträningsredskapen. Fördelen med Zenith är att de är betydligt mer skonsamma mot handen och åsamkar därför färre skador. Grippers är otroligt viktiga träningsredskap som inte ska försummas i en armbrytares träningsprogram. Zenith finns i flera svårighetsgrader och träningsupplägget bör vara högrepetitionsträning, det vill säga många repetitioner, för att utveckla uthållighet i handmuskulaturen.

 

  • SMIDIGT OCH LÄTT – En gripper tar inte stor plats och kan enkelt tas med till träningen. Är även ett uppskattat tillskott vid festligheter och umgänge då de flesta vet hur den fungerar och gärna vill passa på att mäta greppkrafterna. Den är heller inte svår att förvara då den tar väldigt liten plats.

 

  • HÖG KVALITET – All utrustning från Ironmind håller hög kvalitet och klarar tuffa tag. Som med så mycket annat finns det även billigare varianter och kopior ute på marknaden men tänk på att en äkta Zenith Gripper från Ironmind håller en livstid och bör vara förstahandsvalet bland alla seriösa tränande.

 

  • BÄTTRE GREPP IDAG – Zenith gripper är ett riktigt bra träningsredskap och jag anser att varje armbrytare bör ha ett flertal grippers i oilka svårighetsgrad till sin träning. Att träna med grippers är enkelt men samtidigt mycket utmanande. Jobba dig uppåt i svårighetsgrad och upplev snabba resultat. Pröva Zenith grippers och upplev skillnaden i greppstyrka och uthållighet!

 

  • VARIERA TRÄNINGEN – Grippers är mycket bra träningsredskap och att dessutom variera med olika modeller i olika svårighetsgrad är verkligen att rekommendera. Att kombinera olika grippers så som Captains of Crush och Zenith grippers kommer verkligen ge resultat i din träning. Välj CoC till dina tyngre pass med färre repetitioner och välj därefter Zenith till dina uthållighets pass inriktade på fler repetitioner.
[/ezcol_3fifth][ezcol_2fifth_end]

Ironmind Logo - Armbrytning

Ironmind Zenith Gripper - Bild[/ezcol_2fifth_end]