Globe Gripz – Nytt innovativt träningsredskap för starkare underarmar

Globe Gripz - Armbrytning

GLOBE GRIPZ

Globe Gripz – Är precis som Fat Gripz ett enkelt och mångsidigt träningstillbehör för effektiv underarmsträning. De är runda klotformade gummihandtag som kan träs på till exempel hantlar, skivstång eller draghandtag för att få ett annorlunda grepp. Ett klotformat grepp har visat sig vara mycket effektivt då det passar bättre i våra kuperade händer.
Ett perfekt träningstillbehör för armbrytare då det kan ge öka fingerstyrka, handledsstyrka och underarmsstyrka. Något som är mycket viktigt hos en armbrytare. Globe Gripz finns i två olika storlekar, Venus på 6 centimeter i diameter och earth på 7 centimeter i diameter.

 

GLOBE GRIPZ EARTH – 7cm

Globe Gripz Earth - Armbrytning

Globe Gripz Logo - Armbrytning

GLOBE GRIPZ BLUE

Ett mycket bra och mångsidigt träningstillbehören för underarmsträning, perfekt för dig som vill ha variation och olika typer av grepp i samband med din armbrytarträning. Original varianten i blå färg mäter 7 centimeter i diameter och passar perfekt för dig med normalstora händer.

Till butik

GLOBE GRIPZ VENUS – 6cm

Globe Gripz Venus - Armbrytning

Globe Gripz Logo - Armbrytning

GLOBE GRIPZ PINK

Den rosa varianten är lite mindre än originalet och mäter 6 centimeter i diameter. Den är framtagen att passa kvinnors händer lite bättre då kvinnor av naturen oftast har lite mindre händer än män. Globe Gripz Venus passar därför bättre för dig med lite mindre händer.

Till butik

Varför Globe Gripz?

  • VARIATION I GREPP TRÄNINGEN – Ett klotformat grepp aktiverar långfingret och ringfingret mer än ett rakt skivstångsgrepp och ett klotformat grepp är mer anpassat till handens kuperade form vilket ger ett mer funktionellt grepp. Variation i greppträningen har visat sig minimera risken för skador betydligt samtidigt som det bidrar till ökad styrka. Något som ofta även innebär bättre muskeltillväxt. Globe Gripz hjälper alltså att öka din styrka i händer och underarmar samtidigt som de kan användas i rehabiliteringssyfte då det minskar belastningen på handlederna.

 

  • OÄNDLIGT MED MÖJLIGHETER – Konstruktionen och den smarta utformningen skapar oändliga möjligheter och du kan därför enkelt attackera och utmana olika varianter av grepp träning. De kan därför användas till i princip alla dina övningar som inkluderar grepp så som curlövningar, dragövningar och pressövningar. De passar även perfekt ihop med gummiband vid armbrytarbordet för att träna brytövningar och brytrörelser. Det klotformade greppet ger i princip snarlika likheter med en motståndarhand och ger därför mycket effektiv träning.

 

  • HÖG KVALITET – Globe Gripz väger väldigt lite och är tillverkade i ett lätt, slitstarkt material med lång livslängd. Konstruktionen är mycket smart och de kan med fördel enkelt tas med till gymmet eller armbrytningsträningen i fickan eller i träningsväskan. Materialet de är tillverkade i, har dessutom hög friktion och bra strävhet vilket ger ett bra grepp trots handsvett. Detta gör att inget magnesium eller liquid grip behövs till dessa klotformade handtagen.

 

  • MINDRE SKADERISK – En annan fördel med ett klotformat grepp är att vikten fördelas jämnare utöver handens fingrar då ett klot ligger bättre i handen. Detta minskar i sin tur belastningen på lederna samtidigt som det stimulerar musklerna att arbeta mer. Globe Gripz minimerar belastningen på dina handleder samtidigt som det ger möjlighet till variation i din träning. Något som kommer leda till mindre skador och mer styrka.

 

  • PRISVÄRT – Globe Gripz är tillverkade i slitstarkt material framtaget att tåla tuffa tag och de håller riktigt länge. De är riktigt prisvärda och har en relativt billig prislapp. De bör därför vara en del i varje armbrytares träningsarsenal. Testa dessa spännande handtag idag och upplev skillnaden i styrka och muskeltillväxt.

 

Globe Gripz Logo - Armbrytning

Globe Gripz - Bild